Υλικά400 γρ κανταΐφι,2 φακελάκια κρέμα ζαχαροπλαστικής Γιώτης, 1 κουτί Γκαρνί Γιώτης,250 γρ Βιτάμ λιωμένοΓια το σιρόπι 800 ml νερό,800 γρ ζάχαρη,λίγο χυμό λεμόνιΤι κάνουμε Ανοίγουμε πολύ καλά με τα χέρια μας το κανταΐφι και το βάζουμε στο ταψίΠεριχύνουμε πάνω στο κανταΐφι το λιωμένο Βιτάμ και το ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να πάρει ωραίο χρυσαφί χρώμαΌσο ψήνουμε το κανταΐφι ετοιμάζουμε και το σιρόπιΣε μια κατσαρόλα βάζουμε τη ζάχαρη με το νερό και το χυμό λεμόνι και βράζουμε για 5 λεπτάΌταν θα βγάλουμε το κανταΐφι από το φούρνο το σιρόπι μας πρέπει να είναι έτοιμο και ζεστό και το περιχ