Τα πράσα προορίζονταν για πίτα. Σκεφτόμουν όμως τη διαδικασία ανοίγματος φύλλου κι επειδή ήθελα κάτι πιο απλό και με λιγότερη φασαρία (κοινώς βαριόμουν να ανοίξω φύλλο...) τελικά έγιναν έτσι.Το ότι το έφαγαν τα παιδιά μου (που γενικά τρώνε λαχανικά) το έβαλε στα αγαπημένα μας. Είναι ιδανικό και για τραπέζι. Ενα πολύ ωραίο συνοδευτικό αλλά και γιατί όχι και κυρίως με μια σαλάτα και ότι άλλο σας αρέσει.Μόλις βγεί από το φούρνο ζεστό είναι πιο ''ζουμερό'' και σερβίρετε με το κουτάλι. Μόλις κρυώσει λίγο και σταθεί κόβετε σε πιο ωραία κομμάτια.