ΥλικάΓιαούρτι: 1 κεσεδάκι μικρόΝερό: 1 φλιτζάνι του τσαγιούΑυγά: 3 τεμΑλεύρι για όλες τις χρήσεις: 13-14 κουταλιές της σούπαςΤυρί φέτα: 100 γρ τριμμένη ( ή άλλο πικάντικο τυρί)Αλάτι - πιπέριΜαργαρίνη: 1 κουτάλι της σούπας σε μικρά κομμάτιαΕλαιόλαδο: 2 κουταλιές της σούπαςΟδηγίεςΒάζουμε το ελαιόλαδο στη λαμαρίνα του φούρνου και τη βάζουμε στο φούρνο να κάψει το λάδι στους 200 βαθμούς.Σε μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά εκτός από την φέτα και την μαργαρίνη, ενώ το αλεύρι το προσθέτουμε λίγο-λίγο ανακατεύοντας με το σύρμα μέχρι να έχουμε έναν αραιό χυλό (δεν θέλουμε να είναι σφικτός).