Μια παραδοσιακή συνταγή από τη ΜάνηΣυστατικά: 1/2 κιλό αλεύρι από καλαμπόκι 250 γραμμ. βούτυρο 250 γραμμ. τυρί χωριάτικο 1 κιλό χόρτα άγρια (βρούβες) αλάτιΜέθοδος:Πλένουμε πολύ καλά τα χόρτα. Τα ζεματάμε και τ” αχνίζουμε με το βούτυρο. Τρίβουμε το τυρί και το ρίχνουμε στα χόρτα μαζί με το αλάτι. Αλείφουμε ένα ταψί μέτριο με βούτυρο, πασπαλίζουμε μια στρώση αλεύρι και το ραντίζουμε με νερό να μαλακώσει. Επαναλαμβάνουμε το ίδιο δύο φορές ακόμη. Προσθέτουμε τα μισά από τα χόρτα και σκεπάζουμε με αλεύρι που ραντίζουμε με νερό εναλλάξ, δυο-τρεις φορές.