Υλικά 1 πακέτο κανταΐφι (450γρ.)100γρ. βούτυρο αγελαδινό λιωμένο4 αβγά 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα 400γρ. γιαούρτι στραγγιστό 2% λιπαρά 1 φλιτζάνι καλαμποκέλαιο 2 κουτ. σούπας μπέικιν πάουντερ ξύσμα από 3 πορτοκάλια για το σιρόπι 1 ½ φλιτζάνια ζάχαρη 1 ½ φλιτζάνι χυμός πορτοκαλιού 1 φλιτζάνι νερό ½ κουτ. γλυκού ανθό κανέλας ή 1 αστεροειδή γλυκάνισο 2-3 φλούδες κανέλα Κίνας ή 1 ξύλο κανέλας τη φλούδα από μισό πορτοκάλι Εκτέλεση Πρώτα ετοιμάζετε το σιρόπι. Παίρνετε τη φλούδα του πορτοκαλιού επιφανειακά με κοφτερό μαχαίρι.