Υλικά6 αυγά1 κούπα ζάχαρη1 1/2 κούπα αλεύρι1 φακελάκι μπέικιν2 βανίλιες 125 γρ μαργαρίνη 1/2 κούπα τρούφα Σιρόπι: 3 φλιτζάνια ζάχαρη 3 φλιτζάνια νερό ξύσμα πορτοκαλιού Επικάλυψη: 7 κουταλιές ζάχαρη 125 γρ μαργαρίνη 4 κουταλιές κακάο 2 κουταλιές νισεστέ 1 ποτήρι νερό 1/2 ποτήρι γάλα ΕΚΤΕΛΕΣΗ Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη μετά ρίχνουμε ολα τα υπόλοιπα υλικά της ζύμης και χτυπάμε ελαφρά. Ψήνουμε στούς 180 βαθμούς και μόλις κρυώσει το σιροπιάζουμε με το καυτό σιρόπι.