Η ΛΑΓΑΝΑ ΤΟΥ ΦΟΥΡΝΑΡΗΑπό τότε που άρχισα να ασχολούμα με το food blogging, δηλαδή τα τελευταία 5 χρόνια, σταματήσαμε πλέον να αγοράζουμε λαγάνες. Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια η ποιότητα των έτοιμων μας είχε απογοητεύσει ήδη από καιρό, και δεν το θεωρούσαμε πλέον και τόσο απαραίτητο να τρέξουμε το πρωί της Καθαράς Δευτέρας να αγοράσουμε. Η πρώτη προσπάθεια να φτιάξω λαγάνα στο σπίτι (εδώ) στέφθηκε με επιτυχία, η γεύση της ήταν ισάξια πολλών ατιστοίχων έτοιμων και φυσικά μου βγήκε πιό οικονομική.