Υλικα: 7 αβγά1 πακέτο βιτάμ ή άλλη μαργαρίνη250 γρ. κουβερτούρα 2 βανίλιες 1 κούπα ζάχαρη άχνη 1 κούπα αλεύρι που φουσκώνει μόνο του ΕκτελεσηΛιώνουμε την κουβερτουρα με το βουτυρο σε μπεν μαρι και αφηνουμε να κρυώσει λίγο.Χτυπάμε τα αβγά με τη ζάχαρη και προσθέτουμε λίγο λίγο το αλεύρι συνεχίζοντας το χτύπημα με μίξερ χειρός. Ρίχνουμε την κουβερτούρα με το βούτυρο μέσα στο μείγμα και χτυπάμε ακόμα λίγο μέχρι να ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά.