Τα Σαμώτικα Τυροπιτάκια της ΔέσποιναςΥλικά για 40 τυροπιτάκια 1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 αυγά 2 κ.σ. γιαούρτι 1 πρέζα αλάτι Γάλα φρέσκο όσο πάρειΥλικά για τη γέμιση Γραβιέρα τριμμένη Ανθότυρο Φέτα Πιπέρι 3 ασπράδια αυγώνΕκτέλεση1) Βάζουμε όλα τα υλικά της ζύμης σε μία λεκάνη και προσθέτουμε γάλα όσο πάρει ζυμώνοντας παράλληλα, μέχρι να γίνει μια μαλακή και εύπλαστη ζύμη. Την αφήνουμε να ξεκουραστεί για 10 λεπτά.2) Σε ένα μπολ, βάζουμε τα τυριά, προσθέτουμε τα ασπράδια των αυγών και το πιπέρι και ανακατεύουμε πολύ καλά.