Tα Σαραγλάκια της Σόφης!!! ΥΛΙΚΑ 2 πακέτα φύλλο Βυρητού ή κρούστας 250 γρ. βούτυρο τυπου Κερκυρας λιωμένο ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ 400 γρ.ξηρούς καρπούς ψιλλοτριμμένους (εγώ έβαλα αμύγδαλο με τη φλούδα) 1 κ.γ κανελα 1/2 κ.γ γαριφαλο 8 φρυγανιές αλεσμένες Σιροπι 1 κιλό ζαχαρη 800 γρ.νερο 2 κ.σ γλυκόζη χυμο 1 λεμονιου 2 βανίλιες ΕΚΤΕΛΕΣΗ -Ανακατευω τα υλικα της γεμισης. Παίρνω 4 φύλλα μαζι αβουτύρωτα και τα βάζω στον πάγκο μου. Βουτυρωνω και πασπαλίζω σε όλη την επιφάνεια με γέμιση. Τοποθετώ από πάνω άλλα 4 φύλλα μαζί αβουτύρωτα,βουτυρώνω και ξαναπασπαλίζω με γέμιση. Διπλώνω στη μέση όλα τα φύλλα.