Υλικά 1 πακέτο φύλλα Κρούστας 1½ λίτρο φρέσκο γάλα 200 γραμμ. (1 φλ. & 2 κ.σ γεμάτες) σιμιγδάλι ψιλό 2 κ.σ. βούτυρο 1 φλ. ζάχαρη 2 βανίλιες 1 πρέζα αλάτι βούτυρο λιωμένο για τα φύλλα κανέλα ζάχαρη για επικάλυψηΔείτε περισσότερες συνταγές πατώντας ΕΔΩ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΕκτέλεσηΣε κατσαρόλα βάζουμε το γάλα, το σιμιγδάλι, τη ζάχαρη, τις βανίλιες, το αλάτι. Τα αφήνουμε να βράσουν σε μέτρια φωτιά, ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να γίνει μια λεία κρέμα. Αποσύρουμε και προσθέτουμε το βούτυρο. Ανακατεύουμε και αφήνουμε να κρυώσει.