Υλικά Η ποσότητα των υλικών είναι ανάλογα με το πόσα αμπελόφυλλα θα χρησιμοποιήσετε όλα πρέπει να είναι ψιλοκομμένα πολύ και μπόλικα η γέμιση να είναι πρασινη για περισσότερη νοστιμιά.Αμπελόφυλλα.ελαιόλαδο,κρεμμύδια,ξερά και φρέσκα δυόσμος,άνηθο,μαϊντανό μαύρο πιπέρι,αλάτι,ρύζι Καρολίνα λεμόνι το οποίο βάζω και στην γέμιση και στο νερό στην κατσαρόλα μαζί με λάδι και αλάτι. Βάζουμε όλα τα ψιλοκομμενα μας λαχανικά σε λεκανίτσα ρίχνουμε και το λάδι το αλατοπίπεροτο ρύζι ανακατεύουμαι και τυλίγουμε τα σαρμαδάκια μας η γιαπράκια η ντολμαδάκια ,τα τοποθετούμε στην κατσαρόλα στην σειρά .Στο τέλο