Υλικά :300 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.300 γρ. γάλα χλιαρό2 αυγά1 φλιτζανάκι του καφέ λάδι1/2 κ.γ. μαγιά 2 κ.γ. αλάτι1 κ.γ. ζάχαρη6 φέτες ζαμπόν6 φέτες τυρί σουσάμιΓια περισσότερες συνταγές πατήστε ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ Εκτέλεση: Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε με το σύρμα μας το γάλα, την μαγιά και την ζάχαρη, προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά εκτός από το αλεύρι συνεχίζοντας το χτύπημα. Ρίχνουμε και το αλεύρι λίγο λίγο μέχρι να γίνει ένας σφιχτός χυλός. Βουτυρώνουμε ένα ταψάκι 24 εκ.