ΥλικαΜεγάλες στρογγυλές μελιτζάνες, καθαρισμένες, κομμένες σε μάκρος λεπτές φέτες λάδι για τηγάνισμα ή επάλειψη1 κιλό ώριμες τομάτες, αποφλοιωμένες, κομμένες σε κομματάκια τριμμένες, ή 1 κιλό ντομάτες κονσέρβας αποφλοιωμένεςαλάτι & τριμμένο μαύρο πιπέρι1κ.γλ. ζάχαρη 2-3 κ.σ. ξίδι μυλόξιδο4 σκελίδες σκόρδο καθαρισμένο και ψιλοκομμένο1 τριμμένο ψιλό κρεμμύδι ξερόΦέτες τυρί μαλακό για ανάμεσα η φέτα1 ματσάκι μαιντανο ψιλοκομμένοΟδηγίες:Αλατίζουμε τις μελιτζάνες και τις αφήνουμε στο τρυπητό για λίγο [θα τις δούμε να ιδρώνουν ]για να ξεπικρίσουν.