Τι γνωρίζετε για τους Ευβοιότοπους;Οι "Ευβοιότοποι" είναι αυτό που λέμε νόστιμο κρέας βιολογικής εκτροφής από το χωριό. Και είναι αλήθεια! Δεν θα σας πω πολλά για την ιστορία τους και τον τρόπο παραγωγής των κρεάτων τους, αυτά μπορείτε να τα μάθετε εύκολα κατευθείαν από το site τους, θα σας πω όμως για τη δική μου εμπειρία από το κρέας τους που μαγείρεψα στην κουζίνα μου.Παρέλαβα ένα ωραιότατο πακέτο με κατακόκκινο μοσχαράκι σε κύβους και άλλο ένα πακέτο με ολόκληρο κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες.Οι ιδέες κλασικές και απλές για όλους. Μοσχαράκι κοκκινιστό με χυλοπίτες.