Υλικά8 αυγά230 γρ. Ζάχαρη2 πρέζες βανίλια100 γρ. Γαλέτα τριμμένη200 γρ. Σιμιγδάλι ψηλό250 γρ. Καρύδι χοντρό-τριμμένο2 πρέζες κανέλα1 πρέζα γαρύφαλλο4 γρ. Baking powderΣιρόπι700 γρ. ζάχαρη440 γρ. Νερόχυμό από μισό λεμόνι1 ξύλο κανέλα ΔιαδικασίαΠρώτα φτιάχνουμε το σιρόπι. Μόλις είναι έτοιμο το αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει. Μετά χτυπάμε στο μίξερ τα αυγά με την ζάχαρη και την βανίλια για αρκετή ώρα ώστε να αφρατέψει το μείγμα και να γίνει σαν κρέμα.