Υλικά - 1 ½ φλ. αλεύρι - ¾ φλ. ζάχαρη - 5 αυγά (ξεχωριστά τα ασπράδια και οι κρόκοι) - 1 βανίλια Για τη γέμιση - ¼ φλ. αλεύρι - ½ φλ. ζάχαρη - 1 φλ. γάλα - 3 κρόκους αυγών Για το γλάσο - 300 γρ. κουβερτούρα - 150 γρ. βούτυρο - ½ φλ. νερό - 2-3 κουταλιές βούτυρο για το άλειμμα - 1 λαδόκολλα Εκτέλεση Κατ’ αρχήν, χτυπάμε τα ασπράδια με τη ζάχαρη, προκειμένου να γίνουν σφιχτή μαρέγκα. Τους κρόκους τους χτυπάμε αρχικά μόνους τους και στη συνέχεια τους προσθέτουμε στη μαρέγκα μαζί με το αλεύρι και τη βανίλια, ανακατεύοντας μέχρι το μείγμα να γίνει ομοιογενές.