Υλικά 250ΒιταμΜια μισή κούπα ζαχαρη2βανιλιες3αυγαΛίγη κανέλα 1 κιλό φαρίνα για όλες τις χρήσεις περίπου,θα το δείτε εσείς πόσο θέλει για γίνει μια ζύμη εύπλαστη Τα χτυπάτε όλα στο μίξερ με τη σειρά,το επιπλέον αλεύρι που δεν μπορεί ν προστεθεί στο μιξέρ το προσθέτετε με το χέρι,ζυμώνετε μια ζύμη,την χωρίζετε στα δύοΤην μια την αφήνετε λευκή,την αλλη την ζυμώνετε με 5κουταλιές σούπας κακάο Ύστερα χωρίζετε τη λευκή σε δύο ζύμες κ την σκούρα σε αλλες δύοΑνοίγετε ένα φύλλο λευκό,από πάνω ανοίγετε το σκούρο κ τυλίγετε σε ρολόΤο ίδιο κάνετε και με την σκούρα ζύμηΑνοίγετε σε φύλλο σκούρο,από πά