
ΥΛΙΚΑ1 πακέτο φύλλο κρούστας τύπου Βυρηττου η καλύτερα φρέσκο φύλλο από μαγαζιά που φτιάχνουν τέτοιου είδους φύλλα200 γρ.βουτυρο γάλακτος λιωμένο σε πολύ χαμηλή φωτιά για επάλειψηΓΕΜΙΣΗ300 γρ.αμυγδαλα με το φλούδι τους καβουρδισμένα και λεπτοκομμένα150 γρ.σοκολάτα κουβερτούρα 55% κακάο λεπτοτριμμενη σε πολύ μικρα κομματάκιαΣΙΡΟΠΙ2 κούπες ζάχαρη2 κούπες νερό1 ξύλο κανέλας3-4 καρφάκια γαρίφαλοχυμό κα φλούδα μισού λεμονιούΕΚΤΕΛΕΣΗΑνακατεύομε την γέμιση σε ένα μπολΛιώνομε το βούτυρο και βουτυρώνουμε το μεγάλο ταψί πυρέξ η ένα μακρόστενο ταψί 30χ40 εκατοστάπαίρνομε τα φυλλα και τα κόβομε ακριβώς στ