Για περισσότερες συνταγές πατήστε ΕΔΩ Μαγειρική και ΣυνταγέςΥλικά 400γρ αλεύριενα κεσεδάκι γιαούρτι(220γρ) 1 φακελάκι μαγιάδυο κουταλιές σούπας ζάχαρη 100γρ μαργαρίνη1 αυγό και λιγο αλάτι. Εκτέλεση Ζυμώνουμε και αφήνουμε να φουσκώσει Βάζοντας όλα τα υλικά. Χωρίζουμε το ζυμάρι μας στα δυο και ανοίγουμε σε αλευρωμένο πάγκο δυο στρογγυλά φύλα.Κόβουμε το κάθε φύλο μας στα 4 σχηματίζοντας ενα σταυρό και μετά διαγώνια σε 8 τριγωνικά κομμάτια.Βάζουμε στην άκρη κάθε κομματιού από ενα κουταλάκι γεμάτο μερέντα το ρολάρουμε και γυρίζουμε τις άκρες για να δώσουμε το σχήμα του κρουασάν.