Υπέροχο αρωμα κανέλας,τραγανή ζύμη ενω το μελωμένο μήλο κάνει τη διαφορά... Δοκιμάστε τη σκέτη , με κανελοζάχαρη ή και με σιρόπι καραμέλας.Σας την προτείνω οπωσδήποτε.Ζύμη250 γρ. μαργαρίνη (θερμ. δωματίου)500γρ φαρίνα1 αυγό1 ½ κουταλάκι γλ. ΜπέικινΜια πρέζα βανίλια Για περισσότερες συνταγές πατήστε ΕΔΩ Μαγειρική Και Συνταγές Γέμιση 8 μήλα 2 φλ. τσ ζάχαρη και μπόλικηηηηηηη κανέλλαΦτιάχνουμε τη ζύμη αφού χτυπήσουμε τη μαργαρίνη με το αυγό , προσθέτουμε τη βανίλια. Συνεχίζουμε προσθέτοντας το αλεύρι και το μπέικιν.