ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣγια το φύλλοΔύο κούπες αλεύρι 1/3 κουταλάκι αλάτι1/2 κουταλάκι ζάχαρη1 ασπράδι αυγού100 γρ παγωμένο βούτυρο3 κουταλιές σούπας νεροΖυμώνουμε και βάζουμε στο ψυγείο τουλάχιστον μισή ώρα...Έχουμε μισοβρασει φουντακια μπρόκολο και έχουμε αφαιρέσει τα πολλά νερά....το αραδιαζουμε πάνω,στο φύλλο που έχουμε ανοίξει σε βουτυρωμενο πυρεξ.Από πάνω σκορπάει σε κομμάτια Μια χούφτα φέτα ή ροκφόρ αν μας αρέσει.Προσθέτουμε μπέικον που έχουμε στιγματίσει...περίπου 7 φέτες...Από πάνω Μια φούχτα γκουντα τριμμένο.Σε ένα πιάτο χτυπάμε δύο αβγά συν τον κρόκο Μια μι