h2.cjk { font-family: "Droid Sans Fallback"; }h2.ctl { font-family: "FreeSans"; }p { margin-bottom: 0.25cm; line-height: 120%; }a:link { } Υλικα για την ζυμη για ενα κιλο αλευρι σκληρο,θα χρειαστειτε1 σφηνακι τσικουδια,1/2 χυμο μισου λεμονιου,1/2 γλυκου αλατι,1/2 ποτηρι κρασιου λαδι,λιγο μπαικιν παουντερ στην μυτη του κουταλιου του γλυκου,λιγο χλιαρο νερο,να εχετε ζυμη σφιχτη κι ελαστικη.καντε την τεσσερα,πεντε μπαλακια και βαλτε τα σε λαδωμενο μπωλ,και σκεπαστε το μπωλ με πετσετα κι αφηστε τα να ξεκουραστουν μια δυό ωρες για να ανοιγουν ευκολοτερα.