Υλικά 1 1/2 κούπα αλεύρι δυνατό 2 κουταλιές σιμιγδάλι ψιλό 1/2 κουταλάκι αλάτι 1 1/4 κούπας νερό 1 κουταλιά ζάχαρη 1/2 κούπα βούτυρο ή μαργαρίνη 6 αυγά λάδι για τηγάνισμαγια το σιρόπι 2 κούπες νερό 2 1/2 κούπες ζάχαρη 1/2 κούπα μέλι ή γλυκόζηγια το γαρνίρισμα 1 κούπα καρύδια ψιλοκομμένα Εκτέλεση Ανακατέψτε το αλεύρι, το αλάτι, το σιμιγδάλι. Βάλτε το νερό, τη ζάχαρη και το λίπος σε μια μικρή βαθιά κατσαρόλα επάνω σε δυνατή φωτιά. Μόλις αρχίσει να βράζει δυνατά, σβήστε τη φωτιά και αφήστε την κατσαρόλα επάνω σ' αυτή.