ΓαλατόπιταΥλικά 2 λίτρα γάλα 1 φλιτζ. σιμιγδάλι ψιλό 2 1/2 φλιτζ. και 3 κ.σ. για γαρνίρισμα ζάχαρη 2 φακελάκια βανίλια σε σκόνη 4 αυγά 2 κ.σ. βούτυρο 1/2 κ.γλ. κανέλαΕκτέλεση1. Βάζουμε το γάλα να βράσει με το 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη, το βούτυρο και τη φλούδα. Μόλις αρχίσει να βράζει, ρίχνουμε σιγά σιγά το σιμιγδάλι ανακατεύοντας με ξύλινη κουτάλα για να μην κολλήσει.2. Μόλις δέσει το μείγμα, το αποσύρουμε από τη φωτιά. Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη και τις βανίλιες και τα ρίχνουμε μέσα όσο αυτό είναι ακόμη ζεστό, ανακατεύοντας γρήγορα με σύρμα.3. Σε βουτυρωμένο ταψί 30 εκ.