υλικά1 πακέτο φύλλο σφολιάτα6 μελιτζάνες φλάσκες10 φέτες μπέικον σε μεγάλα κομμάτια περίπου 3 εκατοστά 7 φέτες γαλοπούλα καπνιστή χοντροκομμένη σαν το μπέικον170 γραμ φέτα τριμμένη με τα χέρια150 γραμ κεφαλοτύρι χοντροτριμμένο2 αβγά3/4 της κούπας γάλαμπόλικο πιπέρι πολύ λίγο αλατιελαιόλαδο εκτέλεσηξεφλουδίζουμε και κόβουμε σε χοντρές φέτες τις μελιτζάνεςτις βάζουμε σε νερό με μπόλικο αλατι για μια ωρίτσα στην συνέχεια τις βγάζουμε και τις σκουπίζουμε να μην έχουν νερά.στρώνουμε λαδόκολλα σε ένα μεγάλο ταψί τις αραδιάζουμε και τις αλείφουμε με λίγο λαδάκι τις αλατίζουμε ελαφρώς και τις ψήνουμ