Υλικά συνταγής Για τη βάση 250 γραμμ. μπισκότα digestive 80 γραμμ. βούτυρο ξεπαγωμένο Για την κρέμα 250 γρμ κρέμα γάλακτος 100 γρμ ζάχαρη άχνη 300 γρμ τυρί κρέμα 1 (ξύσμα) από 1λεμόνι Για τη σάλτσα βύσσινο 1 συσκευασία κομπόστα βύσσινο 1½ κουτ.σούπας κορν φλάουρΕκτέλεσηΑλέθουμε τα μπισκότα στο μίξερ να γίνουν σκόνη .Την βάζουμε σε ένα μπολ και προσθέτουμε το λιωμένο βούτυρο,Ανακατεύουμε καλά να πάει το βούτυρο σε όλο το μπισκότο να βραχεί .Εχουμε βουτυρώσει φορμάκια στρογγυλά χάρτινα ειδικά για φούρνο και βάζουμε στό καθένα από μία στρώση από το μείγμα.