Υλικά3 νεροπότηρα τριμμένο και καλά στιμμένο κολοκύθι2 νεροπότηρα φέτα τριμμένηλίγο δυόσμολίγο πιπέρι1 νεροπότηρο γάλα1 νεροπότηρο αλεύρι1/2 νεροπότηρο λάδι4 αυγάΕκτέλεσηΤα ανακατεύουμε όλα μαζί και τα ρίχνουμε σε ένα αλευροβουτυρωμένο ταψί (όχι πολύ μεγάλο) και ψήνουμε σε μέτριο φούρνο (170-180 περίπου) μέχρι να ροδίσει (30-40 λεπτά περίπου).Tips1.Με λιγότερη φέτα έχεις πιο πολύ τη γεύση από το κολοκύθι (οπότε αλατίστε λίγο τα κολοκυθάκια, θα βοηθήσει να φύγουν και τα πολλά υγρά από το κολοκύθια) και αντί για δυόσμο μπορείς να βάλεις μαϊντανό και άνηθο ή το ένα από τα δύο.