Αγαπάτε μουσακά. Αλλα φοβάστε μη σβολιάσει η μπεσαμέλ σας κατά την παρασκευή της. Η λύση? Χρησιμοποιήστε τις αναλογίες των υλικών που σας δίνω τα οποία είναι ολόιδια με την κλασική μπεσαμέλ και απλά ΜΗΝ ΤΗ ΒΡΑΣΕΤΕ!!! Η μπεσαμέλ σας θα ψηθεί ομοιόμορφα και θα γίνει πεντανόστιμη.Δείτε πως το έκανα εγώ:Υλικά για ένα μέτριο ταψί:3 μελιτζάνες κομμένες σε φέτες( ξεπικρισμένες και καλά στεγνωμένες)2 μεγάλες πατάτες κομμένες σε οβάλ φέτες500 γρ.