p { margin-bottom: 0.25cm; line-height: 120%; }a:link { } Υλικα:ενα κοτοπουλο κομμενο σε μεριδες η¨στην μεση3-4 ντοματουλες φρεσκιες στον τριφτη3-4 σκελιδες σκορδακι και περισσοτερες ανν θελετελαδακιαλατοπιπερο λιγους κοκκους μπαχαρι1/2 κιλο μανεστρα μετρια Εκτελεση: Βαζουμε τα κομματια του κοτοπουλου η¨τα δυο μισα κομματια αν το χωρισουμε στην μεση με την καλη τους πλευρα προς τα κατω στο ταψι.ριχνουμε αλατοπιπερο,σκορδακια,μπαχαρακι και την φρεσκια ντοματουλα μας.Το βαζουμε στον φουρνο και μολις δουμε οτι πηρε χρωματακι το γυριζουμε απο την αλλη πλευρα "την καλη'συμπληρωνουμε με ζεστο νερ