Υλικά:
Για 4-6 ατομαΓια τη ζύμη300 γραμμάρια αλεύρι τύπου 003 αυγά μεγάλα ή 7 κρόκουςΛίγο ελαιόλαδοΛίγο νερόΑλάτιΓια τη φρέσκια σάλτσα ντομάτας2,5 κιλά ώριμες μέτριες ντομάτες τριμμένες στον τρίφτη2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες2 μέτρια κρεμμύδια ψιλοκομμένα40 ml ελαιόλαδο½ ματσάκι δυόσμοςΑλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμενοΓια τα λαζάνιαΣάλτσα ντομάτας φρέσκια600-750gr mozzarella bufalla κομμένη σε φέτες150 γραμμάρια παρμεζάνα20ml ελαιόλαδοΦρέσκα λαζάνια βρασμένα για 2 λεπτάΔυόσμοςΑλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο