Υλικά συνταγής 1 πακέτο φύλλα Κρούστας 1½ λίτρο φρέσκο γάλα 200 γραμμ. (1 φλ. & 2 κ.σ γεμάτες) σιμιγδάλι ψιλό 2 κ.σ. βούτυρο 1 φλ. ζάχαρη 2 βανίλιες1/2 κουτ.γλυκού μαστίχα κοπανισμένη 1 πρέζα αλάτι βούτυρο λιωμένο για τα φύλλα κανέλα ζάχαρη για επικάλυψηΕκτέλεσηΣε κατσαρόλα βάζουμε το γάλα, το σιμιγδάλι, τη ζάχαρη, τις βανίλιες, την μαστίχα ,το αλάτι. Τα αφήνουμε να βράσουν σε μέτρια φωτιά, ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να γίνει μια λεία κρέμα. Αποσύρουμε και προσθέτουμε το βούτυρο. Ανακατεύουμε και αφήνουμε να κρυώσει.