Μια πανεύκολη συνταγή για ένα λαχταριστό πιάτο. Πατάτες “ογκρατέν” για να το απολαύσετε ως ορεκτικό ή συνοδευτικό με τα ψητά σας. Ένα αγαπημένο πιάτο για μικρούς και μεγάλους.Υλικά συνταγής 1 1/2 κιλό πατάτες καθαρισμένες 2 3/4 φλ. τσαγιού κρέμα γάλακτος 3/4 φλ. τσαγιού γάλα 1 1/2 κ.σ. φρέσκο θυμάρι 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 300 γρ. τυρί τσένταρ ή γραβιέρα τριμμένο αλάτιΕκτέλεση συνταγής Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις ή στους 160 βαθμούς στον αέρα.