Υλικάγαύροςσκόρδο πιπεριά καυτερήδάφνη ξίδι κάπαρηαλάτι χοντρόκαι μπόλικο πιπέριπιπέρι σε κόκκους σπορέλαιο για τα βαζάκια Εκτέλεση Καθαρίζουμε το γαύρο από τα εντεράκια, κόβουμε το κεφάλι και βγάζουμε τη ραχοκοκαλιά πιέζοντας με τον αντίχειρα μας όλο το κέντρο τραβώντας από πάνω προς την ουρά ψαριού στην συνέχεια το πλένουμε καλά και το αφήνουμε να στραγγίσει!!!!σε ένα λεκανάκι βάζουμε μια στρώση χοντρού αλατιού και μια σειρά γαύρο από πάνω, πάλι αλάτι και πάλι γαύρο και το βάζουμε στο ψυγείο για 4 ώρες!