Για τη συνταγή μας θα χρειαστούμε τα παρακάτω υλικά,500 γρ. Κρέμα Γάλακτος (φυτική)500 γρ. Στραγγιστό Γιαούρτι5 κουτ. (σούπας) Ζάχαρη ΆχνηΆρωμα Πικραμύγδαλο ή Βανίλια2 πακέτα Σαβαγιάρ2 κουτάλια (σούπας) Καφέ ΣτιγμιαίοΛίγο Γάλα και ΚονιάκΚακάο (σκόνηΕκτέλεσηΧτυπάμε την κρέμα με το γιαούρτι την άχνη και το άρωμα να γίνουν λεία κρέμα. Λιώνουμε τον καφέ σε λίγο βραστό νερό και προσθέτουμε το γάλα και το κονιάκ. Βάζουμε 2 κουτάλια σούπας στο μείγμα του τυριού. Στο μείγμα του καφέ βουτάμε τα σαβαγιάρ και τα στρώνουμε σε ένα τσέρκι 20 εκατοστών.