Παντεσπάνι5 αυγά,1 και 1/2 κούπα τσαγιού αλεύρι που φουσκώνει,1 1/2 κούπα τσαγιού ζάχαρη,2 βανίλιας,1/2κγ μπέκιν πάουντερ,1/2κγ σόδα.300γρ σιρόπι από γλυκό του κουταλιού κεράσι για ράντισμα του παντεσπάνι. 20 μπισκότα πτι μπερ τριμμένα με το χέρι1000 γρ φυτική σαντιγί 4 κσ ζάχαρη άχνη,2κσ σοκολάτα ρόφημα,2κσ κακάοΕκτέλεσηΧτυπάμε τα αυγά στο μίξερ με την ζάχαρη να γίνουν αφρός μετά το κακάο την βανίλια το μπέκιν και σιγά σιγά το αλεύρι αφού το έχουμε κοσκινίσει για να μην ξεφουσκώσει το βάζουμε σε βουτυρωμένο ταψί και το ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 25 λεπτά.Πάντα το παντεσπάνι το φτ