Υλικά1 κιλό φλούδα καρπουζιού1 κιλό ζάχαρη 2-3 βανίλιεςΠερίπου 250 γρ μέλιΔυο τρεις κουταλιές σούπας γλυκόζηΕκτέλεση Βράζουμε σε σκέτο νερό τις φλούδες μέχρι να τσιμπιούνται Σουρώνουμε και αφήνουμε να κρυώσειΤο βάζουμε στην κατσαρόλα και ρίχνουμε την ζάχαρη ..Το αφήνουμε έτσι όλη νύχτα να βγάλει τα υγρά του και το πρωί το δένουμε σε χαμηλή φωτιάΠρος το τέλος ρίχνουμε βανίλιες μέλι και γλυκόζη....( το πρώτο βράσιμο λίγη ώρα)Συνταγή από Nίκη Μαν.Οι Κουζινίστας