Yλικά150 γρ. ζάχαρη150 γρ. αλεύρι5 αβγά (μεγάλα)30 γρ. κακάο2 κ.γ μπέικινΒανιλιαμισή πρέζα αλατιγια το σιρόπι:150 γρ. ζάχαρη150 ml χυμό από βυσινο ή αν είναι γλυκό το σιρόπι της κονσέρβας η απλά νεράκι1 σφηνάκι κονιάκ ή λικέρ βύσινο (αφού κρυώσει το σιρόπι μας)για τη γέμιση:500 ml κρέμα γάλακτος1 μεγάλη κονσέρβα βυσινομαρμελάδα βατόμουρο ή φράουλα λίγη κουβερτούρα ξυσμένηεκτελεσηΦτιάχνουμε το παντεσπάνι κατά το γνωστό δηλ. χτυπάμε πολύ πολύ καλά τα αυγά με τη ζάχαρη(αλλά πολύ καλά) και ρίχνουμε τα υπόλοιπα καλά κοσκινισμένα. Με ελαφρές κινήσεις τα ενσωματώνουμε.