Υλικά250γρ. ψημένο φιστίκι Αιγίνης χωρίς αλάτι2 κ.σ βούτυρο1 + 1/4 φλ. σιμιγδάλι χοντρό1/2 φλ. νερό1 φλ. ζάχαρη1 κ.γ χυμό λεμονιού1,5 κ.σ ροδόνερο1,5 κ.σ ανθόνερο2 φλ. ανάλατο ανθότυρο ή τυρί ρικότα Εκτέλεση Αλέθουμε τα φιστίκια πάρα πολύ, κυριολεκτικά τα κάνουμε σκόνη.Σε ένα μικρό κατσαρολάκι βάζουμε τη ζάχαρη, το νερό και το χυμό λεμονιού σε μέτρια φωτιά και βράζουμε για να κάνουμε το σιρόπι. Θα μας πάρει περίπου 5 λεπτά μέχρι να διαλυθεί εντελώς η ζάχαρη.Λιώνουμε το βούτυρο και προσθέτουμε το σιμιγδάλι.