Υλικά 1200 γρ. παντζάρι καθαρισμένο και κομμένο σε κυβακια6 ποτήρια ζάχαρη8 ποτήρια νερό2 ξύλα κανέλας2 λεμόνια τον χυμο3 κουταλιές γλυκόζη Εκτέλεση Βάζουμε σε μια κατσαρόλα όλα τα υλικά εκτός από το παντζάρι. Όταν λιώσουν προσθέτουμε στο τέλος το παντζάρι για να μείνει τραγανό.Βράζουμε το γλυκό σε μέτρια φωτιά μέχρι να δέσει. οταν εχει δέσει το σιρόπι οπως ειναι καυτό το γλυκάκι μας το βάζουμε σε αποστειρωμένα βάζα τα γυρνάμε ανάποδα μέχρι να κρυώσουνΣερβίρετε με παγωτάκι το καλοκαιράκι ,ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ !!!Συνταγή από την Γιαγια Μαιρη εν δραση οι κουζινίστας