Υλικαενα πακετο φυλλο κρουστας το οποιο ανοιγετε τελειως και το κοβετε με την μακρια μερια προς εσας σε τρια ισα μερη..τα οποια στοιβαζετε το ενα πανω στο αλλοενα πακετο βουτυρο γαλακτος λιωμενοενα κουτι ζαχαρουχο γαλα ,ινδικη καρυδα περιπου δυο πακετα η χυμα περιπου 300 γρ..η οσο σηκωσειενα σφηνακι λικερ μαλιμπου η μια βανιλιασιροπιενα ποτηρι ζαχαρηεναμιση ποτηρι νεροχυμο ενος πορτοκαλιουεκτελεσησιροπιβαζετε σε μια κατσαρολα το νερο και την ζαχαρη κι αφηνετε να βρασουν για δεκα λεπτα να γινουν σιροπι.ριχνετε μεσα τον χυμο πορτοκαλιου και συνεχιζετε το βρασιμο για δεκα λεπτα ακομα..κατεβα