Υλικά:
1/2 κιλό φύλλο κανταΐφι200 γρ. βούτυρο αγελαδινό(λιωμένο)Για το σιρόπι400 γρ. νερό800 γρ. ζάχαρη20 γρ. γλυκόζη3 κλωναράκια λεβάνταΓια την κρέμα1 λίτρο γάλα200 γρ. ρυζάλευρο10 αυγά400 γρ. ζάχαρη1 κλωναράκι βανίλια (τα αρωματικά σποράκια αλλά και το κλωναράκι)1/4 κ.γ. μαστίχα κοπανισμένη καλάΣαντιγί1 λίτρο κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά60 γρ. ζάχαρη άχνη
Πρωτότυπο και ιδιαίτερο γλύκισμα με άρωμα λεβάντας και μαστίχας!
Απαιτούμενος χρόνος:
60 λεπτά
Βαθμός δυσκολίας: