Υλικά1 πακέτο κανταΐφι 1 κούπα τσαγιού καλό βούτυρο λιωμένο Κρέμα1 λίτρο γάλα1/2 κούπα τσαγιού χυμό φυσικού πορτοκαλιού1 κούπα τσαγιού ζάχαρη1/2 κούπα τσαγιού σιμιγδάλι ψιλό3 αυγάξύσμα από 1 λεμόνι2 κουταλιές σούπας γεμάτες βούτυρο ΣιρόπιΧυμό από ένα πορτοκάλι4 φλυτζάνια ζάχαρη2και 1/2 κούπα τσαγιού νερό1 ξυλάκι κανέλας3 Φλούδες από λεμόνι3 φλούδες από πορτοκάλι ΕκτέλεσηΑνοίγουμε το κανταϊφι και το χωρίζουμε στα δύο για μισό πάνω μισό κάτω Το απλώνουμε στο ταψί,νούμερο 25-30 καλύπτοντας και το γύρω του ταψιού το ραντίζουμε με το λιωμένο βούτυρο.Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσ