Υλικά1 κούπα ηλιέλαιο1και 1/3 κούπας ζάχαρη1 κούπα χυμό πορτοκάλιξύσμα από 2 ακέρωτα λεμόνια /η πορτοκάλια1 κούπα ινδοκάρυδο3 και 1/2 κούπες αλέυρι για όλες τις χρήσεις κοσκινισμένο1 κούπα λεμονάδα1 φακελάκι 20 γραμ μπέκιν πάουντερΕκτέλεσηΑνακατεύουμε το λάδι με την ζάχαρη με τον αυγοδάρτη να γίνει κρέμα.Προσθέτουμε το πορτοκάλι συνεχίζοντας το ανακάτεμα ,επίσης προσθέτουμε το ξύσμα λεμονιού η πορτοκαλιού το ινδοκάρυδο ,την λεμονάδα και ελάχιστο αλάτι.Εχουμε κοσκινισμένο το αλεύρι μαζι με το μπέκιν πάουντερ και το προσθέτουμε και αυτό Ανακατεύοντας.Βουτυρώνουμε μία φόρμα 24 εκατ την αλευρώ