Υλικά1 πακέτο ζύμη σφολιάταςΜαρμελάδα τις αρεσκείας μαςλίγο λικέρΖάχαρη άχνηΓια από πάνω στο φούρνισμα2 κρόκους αυγού αραιωμένο σε λίγο γάλα.ΕκτέλεσηΒάζουμε την μαρμελάδα μας σε ένα κατσαρολάκι και με λίγο λικέρ την αραιώουμε ανακατεύοντας ,να μην βράσει απλά να μην είναι ούτε πολύ σφιχτή,αλλά ούτε πολύ αραιή..Την αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει.Ανοίγουμε με τον πλάστη το φύλο σφολιάτας σε στρογγυλό σχήμα με τον πλάστη,αν δυσκολεύεστε γίνονται και ρολάκια κόβοντας τετράγωνες λωρίδες.Βάζουμε σε κάθε άκρη όπως δείχνει το σχέδιο από μία κουταλιά τις σούπας μαρμελάδα και τυλίγουμε μέχρι να φτάσουμε