Yλικά για ένα μεγάλο τετράγωνο ταψί η το μεγάλο μακρόστενο ταψί pyrex6 αυγά χωρισμένα σε κρόκους και ασπράδια τα οποία χτυπάμε σε μαρέγκα με λίγη από την ζάχαρη της συνταγής1 πακέτο σιμιγδάλι χοντρό (500 γρ) 180 γρ, λευκή κουβερτούρα λιωμένη σε Μπεν Μαρί χλιαρή, μισό πακέτο σιμιγδάλι ψιλό η βάλε ενάμισι πακέτο χοντρό250 γρ ινδική καρύδα2 φακελάκια Μπέγκιν η 2 κουταλάκια γλυκού γεμάτα4 βανίλιας η τα σποράκια από μια ράβδο φυσικής βανίλιας αν βάλετε φυσική βανίλια μην βάλετε ξύσμα400 γρ γιαούρτι πρόβειο,αυτό με την πετσούλα την οποία αφαιρούμε,αν δεν έχετε βάλτε στραγγιστό2 κούπες καλαμποκέλαι