Υλικά 125 γρ. γιαούρτι125 γρ. μαργαρίνη ή βούτυρο λιωμένο σε θερμοκρασία δωματίου8 γρ. μπέικιν πάουντερλίγο αλάτι250 γρ. αλεύριΓέμιση μαρμελάδα ή μερέντα αυγό χτυπημένο για το άλειμμαΕκτέλεσηΒάζουμε σε μπολ τα 4 πρώτα υλικά και προσθέτουμε λίγο λίγο το αλεύρι.Ζυμώνουμε μέχρι να γίνει εύπλαστη ζύμη.Την ανοίγουμε σε κύκλο με διάμετρο περίπου 30 εκ.Χωρίζουμε στα 8 και βάζουμε σε κάθε κομμάτι μια κουταλιά γέμιση.Τυλίγουμε σε κρουασάν.