Υλικά:
5 - 6 φλιτζ. τσαγιού ανάμεικτες πρασινάδες της αρεσκείας μας (λόλες, σαλάτες, αντίδια, άισμπεργκ, μαρούλια κ.λπ.)
2 κουτ. σούπας φύλλα μαϊντανού, ψιλοκομμένα
1 - 2 ραπανάκια, καθαρισμένα και κομμένα σε ψιλές φέτες ή τριμμένα
2 κουτ. σούπας φύλλα δυόσμου, ψιλοκομμένα
1 φλιτζ. τσαγιού ρώγες από λευκό σταφύλι (χωρίς κουκούτσια)
300 γρ. χαλούμι ή μαστέλο Χίου ή ταλαγάνι (ή άλλο σαγανοτύρι), σε μέτριους κύβους
ελάχιστο λάδι για το τυρί
Για τη σάλτσα
90 ml ελαιόλαδο
20 ml ξίδι από λευκό κρασί
1 κουτ. σούπας μουστάρδα (προτιμότερο πικάντικη)