Jump to Navigation

Τσουρεκάκια αφράτα εύκολα πεντανόστιμα!!

up
30 users have voted.
Ξύσμα από ένα πορτοκάλι χυμό από ένα πορτοκάλι ζουμερό 70 γραμ. μαγιά νωπή6 αυγά2 κιλά αλεύριχλιαρό νερό 1 φλιτζάνι1 κουταλιά γλυκού μαχλέπι400 ml γάλα2 φλιτζάνια ζάχαρη150 γραμ.
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Το πιο εύκολο και αφράτο σπιτικό ψωμί του ΤΟΣΤ!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
14 users have voted.
ΣΥΝΤΑΓΗ για Αφράτο Ψωμί του ΤΟΣΤ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ!!!Συνταγή για το πιο εύκολο και αφράτο σπιτικό ψωμί του ΤΟΣΤ! Δε θα χρειαστεί να αγοράσετε ξανά από έξω!Υλικά:540 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.3 κ.σ. ζάχαρη1,5 κ.γ. αλάτι170 γρ. γάλα, κρύο180 γρ. νερό75 γρ. ηλιέλαιο14 γρ.

Τηγανοψωμα!!! Δοκιμάστε τα!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
101 users have voted.
Τηγανοψωμα!!! Μία συνταγή με πολύ μεράκι!!

Από τα ωραιότερα τηγανόψωμα παραδοσιακά Κύμης !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
157 users have voted.
  Απο τα ωραιότερα τηγανόψωμα παραδοσιακά Κύμης !!!ΥΛΙΚΑ1 κιλό αλεύρι μισό σταρένιο κ μισό για όλες τις χρήσεις1 φακελάκι μαγιάλίγο αλάτι2 κουταλιές λάδι1 ποτήρι νερό-Θα δείτε μπορεί να χρειαστείτε λίγο ακόμα νερό να μην είναι ούτε πολύ μαλακιά η ζύμη να μην κολλάει στα χέρια ούτε πολύ σκληρή.ΕΚΤΕΛΕΣΗΔιαλύουμε την μαγιά σε λίγο χλιαρό νερό σε μιά λεκάνη ,κ μετά ρίχνουμε το λάδι το αλεύρι το αλάτι

Ψωμάκια Μπριός βαμβάκι !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
167 users have voted.
Τέτοια ψωμάκια Μπριός βαμβάκι δεν έχετε ξανακάνει!Τόσο μαλακά που θα τα φτιάχνετε συνεχώς !!!δόση για13 με 14 τεμάχια         ΥΛΙΚΑ880 γρ.αλευρι για τσουρέκι ΜΑΝΝΑ ΚΕΡΑΜΑΡΗ180 γρ.γαλα χλιαρό200 νερό χλιαρό1,5 φακελάκι ξηρής μαγιάς2 αυγά σε θερμοκρασία δωματίου70 γρ.ζαχαρη18 γρ.αλατι100 γρ.βουτυρο ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΎΡΝΟ ΨΗΣΙΜΟ ΣΕ ΛΑΔΌΚΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΣΤΟΥΣ 190 ΒΑΜΟΥΣ ΓΙΑ 20 ΛΕΠΤΆΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Τηγανόψωμα!!!Χωρίς τηγάνι χωρίς λάδια !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
192 users have voted.
Ξεκινάμε την νέα σχολική χρονιά με Τηγανόψωμα!!!Χωρίς τηγάνι χωρίς λάδια !!!


Main menu 2

1 | by Dr. Radut