Υλικά:
100 ml ελαιόλαδο
1 ξερό κρεμμύδι, κομμένο σε ψιλά καρέ
2 γεμάτα φλιτζ. τσαγιού φασολάκια (ή αμπελοφάσουλα), καθαρισμένα και κομμένα στη μέση
1 φλιτζ. τσαγιού φετούλες καρότου, κατά προτίμηση βιολογικού
1 φλιτζ. τσαγιού βραστό ή καπνιστό ζαμπόν (χοιρινό ή γαλοπούλας), κομμένο σε λεπτές λωρίδες
4 αυγά, κατά προτίμηση βιολογικά
100 ml φρέσκο γάλα
1 φλιτζ. στραγγιστό γιαούρτι
½ φλιτζ. τσαγιού ψιλοκομμένα φύλλα φρέσκου δυόσμου (ή 1 κουτ. σούπας δυόσμος ξερός, τριμμένος)
½ φλιτζ. τσαγιού ψιλοκομμένα φύλλα μαϊντανού
λίγο τριμμένο μοσχοκάρυδο